Weboldal Google optimalizálás – Honlap-SEO

seo google optimalizálásPrémium szolgáltatás: honlap Google optimalizálás

Az intelligens Google programot leginkább univerzális és globális tartalomkereső funkciója miatt kedveljük és használjuk – és főleg ekként ismerjük. A piacvezető világcégnek azonban ez csak az egyik, bár kétségtelenül legelső és legfontosabb fejlesztése. A vállalat mérnökei a modern kor technológiai fejlődésének más szakterületein is élenjáróak, gondoljunk például az önvezető autókra, okostelefonos applikációk sokaságára, operációs rendszerekre. Nem véletlen, hogy algoritmusainak keresőszempontjaihoz igazítva történik a weboldal optimalizálás az organikus találatok javítása és a keresők felőli forgalom növelése céljából.

Honlapok helyezésének javítása a keresőben

google optimalizálás

Az optimális Google mindent tud

Érdekesség, hogy a tartalomkereső algoritmus kifejlesztése a felhasználók körében egy külön szakma megjelenését tette szükségessé, ez pedig a honlap keresőoptimalizálás, amelynek lényege abban áll, hogy az erre szakosodott szakemberek bizonyos honlapokat igyekeznek a találati listák élére pozícionálni. És bár a Google algoritmus működése nem befolyásolható külsőleg, de például egy adott honlapot sok módszerrel lehet alkalmassá tenni arra, hogy bizonyos kulcsszavakra keresve jobban szerepeljen a találati listán. Röviden ezt nevezzük a weboldalak Google optimalizálásnak – illetve ide tartozik a folyamat másik része, amely nem közvetlenül a weblap alkalmassá tételét, hanem internetes hitelességének a megteremtését célozza, ez pedig a külső hivatkozások hálózatának felépítése, röviden a linképítés. A tatalmi alapú honlap optimalizálás és linképítés együttesen – ez a SEO – képes jelentős mértékben növelni a fókuszba állított weboldal organikus forgalmát. De most nézzünk egy másik fejlesztést:

Okostelefonon is használhatjuk a Google Térkép navigációt

Budapesti utazásunk vagy külföldi nyaralásunk előtt a navigációs szoftverek piacán rengeteg program közül választhatunk – ne essünk pánikba a nagy választéktól. Vehetünk előretelepített, készülékkel együtt forgalmazott tömeges szoftvert és választhatunk olyat, melyet telepítés után sms küldéssel fizethetünk ki.

Miért épp a Google szolgáltatása?

Tapasztalatunk szerint az okostelefonokra telepített térképek és navigációs szoftverek egyik fő problémája az, hogy nem mindig aktuális, gyakran nem naprakész. Ha véletlenül olyan programot vásárolunk, melynek a támogatása megszűnik, akkor egy használhatatlan eszköz birtokosaivá válunk, nem beszélve arról, hogy a navigációs programok csak rajzolt térképeket használnak. A Google navigációs rendszerének köszönhetően nem kell folyamatosan figyelnünk a térképgyártók marketing üzeneteit, hogy megtudjuk, melyik mobiltelefonos szoftverhez mikor jön ki a frissítés.

Hogy eligazodjunk Budapest forgalmában, nincs szükség emeltdíjas smsküldésére, nem kell hitelkártyával fizetnünk, és nem csapnak be minket a marketing kampányok. Pozitívum, hogy akkor sem szakad meg a navigáció, ha elvesztjük a mobilinternet hozzáférést, így utazhatunk a világ bármely pontjára, a rendszer elnavigál minket és autónkat. Annyi a dolgunk, hogy indulás előtt csatlakozunk az internetre, megtervezzük az útvonalat, majd a menüben az Offline területek pontot választjuk. A plusz gombbal tudjuk hozzáadni a letöltendő térképrészletet. Az ablakocskában megjelenik a lementhető terület, ilyenkor még méretezhetően, valamint a mentett térkép mérete. Rákattintunk a letöltésre, és azonnal élvezhetjük a navigációs rendszer előnyeit. A szolgáltatás ára nem magas.


SEO szolgáltatás: a PR és prémium linképítés árak

prémium linképítés árak

Szemantikus linkhálózat

Weboldalak keresőpozícióinak javítása nemcsak a divatos PR-cikk elhelyezéssel valósítható meg. Az értékes hivatkozásokat a keresőoptimalizálás során magas marketing értékű honlapokon jelentetjük meg. Ezek a prémium linkek. A SEO optimalizáció során teszteltük a Budapesten is terjeszkedő keresőmogul cég navigátorát okostelefonon. A Google Térkép applikációjával navigálhatunk a weben. Fontosabb kifejezések tartalomkereséshez: navigáljunk okostelefonunk segítségével, szoftver teszt, Budapest térkép ára, GPS navigáció teszt, weboldal optimalizálás Google kereséshez.

Megtudhatjuk, az emelt szintű linképítésért járó prémium ára milyen havidíjas keresőoptimalizálást feltételez:

Hozzászólások lezárva.