PR-cikk és marketing szöveg megjelentetés

Szövegmarketing. PR-cikk megjelentetés

pr cikk linképítésMarketing módszer: azonnali PR-cikk elhelyezés optimalizált blogokban, webmagazinokban, gyűjtőportálokon. A Google-helyezések javítása érdekében vegye igénybe a linképítő PR-cikk szolgáltatás kínálta online lehetőségeket! Szakmai vélemények szerint jelenleg ez a leghatékonyabb keresőmarketing módszer, hogy honlapjának organikus forgalmát növelje. Téma: Keresőoptimalizálás és linkmarketing prémium minőségben: keresse a SEO-szakértőt, küldjön üzenetet a fenti linkre kattintva! Adjon havidíjas megbízást weboldala előresorolásához. Kulcsszavak: pr linképítés, honlap optimalizálás, Kiemelt tevékenység: budapesti vállalkozások céges oldalának helyezésjavítása tartalommarketing eljárással.

 PR marketing – public relations cikkek

Public relations és tartalommarketing eszközök. Érje el ügyfeleit szöveges üzenetekkel online felületekről! Optimalizáltassa weboldalát a seo pr linképítés technikájával, ennek helyezésjavító szerepe van a találati rangsorban. Ezzel a módszerrel vittük sikerre azt a céges weblapot, amely ezt a szolgáltatást nyújtotta:

tömeges sms küldés

Az SMS-küldő mobilmarketing weblap optimalizálása

Mobilmarketing, SMS küldés tömeges számban

A projekt témája ez volt: Tömeges SMS küldés – PR marketing szolgáltatás vállalatok, intézmények számára. A későbbi aktuális SEO-projekt pedig az infrafűtéssel foglalkozó webáruházat támogatja, míg a korábbi linképítő program által támogatott vállalkozás profilja ez volt: címlista alapján szöveges üzenetek tömeges kézbesítése ügyfélkör számára mobilkészülékre weboldalról. A jelen blogbejegyzés akkor épp ezt járta körbe, megállapítva, hogy a mobileszközök, infrapanelek vezérlésére is alkalmas okostelefonok használatának általánossá válásával nagy számban és közel egyidejűleg küldhető marketing célú szöveges tartalom. Számos potenciális vásárlónak kézbesített ún. tömeges SMS szétküldése a leghatékonyabb formájává vált a telefonos direkt marketing területén. Ennél csak a keresők felől a céges weboldalra organikus forgalom hatékonyabbak (PR-cikk beküldés).

A rövid szöveges marketingüzenet számos okból erre sokkal alkalmasabb az automatizált élő- vagy géphangos telefonhívásnál. Ez a szolgáltatás kiváló lehetőséget ad az üzleti vállalkozások, hatóságok, intézmények vagy akár a politikai pártok számára, hogy kiterjedt ügyfélkörükkel (törzsvásárlók,  regisztrál felhasználók, nyilvántartott tagság) élő kapcsolatot tartsanak, akciók esetén mozgósítsák őket. A csoportos üzenetküldés hasznos az operatív munkamenet megszervezésében olyan cégek, intézmények számára is, melyek ezres vagy nagyobb számú munkatárssal rendelkeznek.

Az SMS kampány hatékony mobilmarketing eszköz

A jól megfogalmazott szövegmarketing üzenetnek mindig van személyes aspektusa, az ügyfél úgy érzi, személyesen őt szólították meg, rá gondoltak, rá számítanak, neki üzentek – így a tömegesen továbbított smsek mozgósító, például vásárlást ösztönző hatása jelentős.

Kutatások bizonyítják, hogy a szöveges üzenetváltás népszerűbb a telefonálásnál, de a webes böngészés megelőzi. Egy átlagos európai vállalat havi szinten 40 millió marketing célú SMS-t továbbít ügyfeleinek, de optimalizált honlapját ennél is több kattintás érheti. A módszer alkalmassága abban rejlik, hogy ezen a révén megvalósul a személyre szabott kapcsolatteremtés ügyféllel és a direct marketing kampány a legjobb áron bonyolítható le, a küldő fél azonnali visszajelzést kap.

A pr-szolgálatot és tartalommarketing szolgáltatást nyújtó cégek szakemberei 0-24 órában felügyelik az SMS küldő rendszer működését. A BitSMS egyedi fejlesztésű rendszerében küldött  üzeneteket 97 %-ban megnyitják a címzettek, éppen ezért a szolgáltatást igénybe vevők biztosak lehetnek abban, a legkedvezőbb ajánlatot kapják, mi több, a tömeges sms-küldés ingyenesen kipróbálható laptopról.

Tanácsok SMS-kampány indításához

  • a tanácsadás ingyenes, skype-on is működik, kapcsolat- és linképítés
  • osszuk kategóriákra ügyfeleinket érdeklődési kör, életkor, lakhely, nem vagy más kritériumok szerint
  • küldjünk a kiválasztott célcsoport tagjainak személyre szabott ajánlatokat igényeiket figyelembe véve
  • csak napközben küldjünk csoportos SMS üzenetet ügyfeleinknek, az éjszakai és hajnali órákban érkező reklámértesítések zavaróak és kontraproduktívak
  • csak aktuális, jól megfogalmazott, tömör marketing üzeneteket küldjünk – a hosszú szöveg elriasztja a vásárlókat

Tiszta forrás: SMS adatbázis létrehozása

Az SMS-kampányok célközönsége naponta cirka ötven alkalommal pillant az okostelefonjára, és az alkalmak 98 százalékában el is olvassa az smsüzenet tartalmát. De hogyan gyűjtsük össze a célzott vásárlók adatait, hogyan készítsünk címlistát ügyfélkörünkről? Például így:

  1. Feliratkozási űrlap létrehozása, terjesztése.A feliratkozási forma legyen átlátható,  gyorsan kitölthető. Tartalmazza a kliens nevét és telefonszámát. Az ilyen űrlapokat érdemes az áruházláncokban terjeszteni és a céges weboldal főoldalán elhelyezni
  2. A feliratkozásért kínáljunk valamilyen bónuszt vagy árengedményt.
  3. Tüntessük fel, hogy bármikor leiratkozhatnak a csoportos SMS küldés listájáról
  4. Szervezzünk versenyt, nyereményakciókat a közösségi hálókon. Az akcióban való részvétel feltétele legyen az sms hírlevélre való feliratkozás.
  5. online felületről vezérelt technológiával lehetséges pr-cikkek feltöltése

További részletek szolgáltatásunk a pr linképítés segítségével optimalizált honlapján találhatók:

Gateway rendszerű pr üzenetküldés

Az online marketingkampányokban a PR üzenetek küldése természetesen nem egyesével történik, hanem csoportosan, tömegesen és szinte egyidejűleg. Ehhez megfelelő programtámogatás és hardver háttér szükséges. A korszerű módszerek Gateway-jellegűek: az ilyen rendszer lényege, hogy közvetlenül egy webfelületről, vagyis számítógépünkről vezérelhető a folyamat, amelynek során adatbázis alapján mobil eszköz használata nélkül történik az esemesek tömeges továbbítása a megfelelő mobilhálózatokra, melyeknek SMS-központjai az előfizetőknek kézbesítik küldeményünket. A BitSMS szolgáltatás praktikus, testre szabható adminfelületet biztosít megrendelőinek, amelyek használata nem igények szaktudást és amelyekről a marketing célú SMS-kampány könnyen levezényelhető és ellenőrizhető.

Tömeges SMS küldés ingyen?

A szolgáltatás nagy- és középvállalatokat céloz, tehát nem ingyenes és nem lakossági – de ára igen kedvező, piacképes, és a nyújtott kiegészítő szolgáltatásokat (például visszakövetési lehetőség, statisztikai kimutatások sokféle bontásban). Célközönségünket tehát még nem próbálkozott smskampány indításával. Tapasztalatunk azonban azt mutatja, hogy nincsen olyan magyarországi vállalkozás, beleértve az infrapanel fűtőberendezés forgalmazókat, amely ne tudná használni az interneten keresztül történő online sms küldés optimális lehetőségeit a jobb értékesítési mutatók elérése érdekében.

Google helyezés javítás, PR linképítés

Weboldalak esetében az organikus forgalom növelés hatékonyan és eredményesen tiszta forrású PR-cikkek megjelentetésével érhető el. A folyó ügyek eredete jobb megoldást nyerhet Kárpátalján is a pr-cikk linképítés online alkalmazásával 2021 januárja után is.


pr cikk árak

Az online tartalommarketing módszerek közül a pr-cikkes linképítő eljárás a legbiztonságosabb. Információk: Árak 2022: public relations cikkek linképítéshez. Honlap-optimalizálás – Első oldalra kerülés a Google-keresőben. Organikus forgalomnövelés SEO-szakember segítségével

Hozzászólások lezárva.