SMS-kampány: személyre szóló tömeges üzenet

Mobilmarketing weboldal keresőoptimalizálása

havidíjas seo marketing

SEO – Havidíjas keresőoptimalizálás

A potenciális budapesti ügyfeleket célzó SMS-kampány lefolytatására specializált mobilmarketing weboldal havidíjas keresőoptimalizálás nyomán került a Google első SERP-táblájára. A keresőmarketing ügynökség által nyújtott szakmai SEO szolgáltatás keretében a honlap tartalom-optimalizálása a releváns content megjelenését célozta, a szemantikus linképítés során pedig skálafüggetlen hivatkozási hálózat épült a kliensoldali honlap számára. Számos PR-cikk is született, ezek is kaptak keresőmarketing támogatást. Egy ezek közül alább olvasható. A SEO szempontjait követő marketingszöveg elkészítése és a közlőhely optimalizálása szakértői feladat, csak így érhető el, hogy a kihelyezett backlink helyezésjavító potenciállal rendelkezzen.

Az SMS kampány hatékony marketingeszköz

sms küldés havidíjas seo

Mindenki ugyanazt a szöveget kapja, mégis úgy érzed: ezt speckó neked írták!

Áruházláncok, üzlethálózatok kedvenc online kampányeszköze a tömeges sms-küldés. Valóban hatásos, ha megfelelő a tartalma. Jó sms-szöveget fogalmazni: ez is egy szakma… – és egy online szolgáltatás.

A marketingszempontok szerint megfogalmazott szövegüzenetnek mindig van személyes vonatkozása, a megszólított ügyfél kifejezetten úgy érzi, személyesen őt keresték meg az üzenettel, rá gondoltak, rá számítanak, neki ajánlanak kedvezményes akciót, nyereményjátékot, kupont, bónuszt, törzsvásárlói kártyát – így a tömegesen kézbesített sms-ek mozgósító, vásárlást ösztönző hatása jelentős.

Ha már kaptál kedvenc plázádtól, éttermedtől, mozihálózatodtól, edzőtermedtől olyan szövegüzenetet  okostelefonodra, melyben új akciójukra, termékükre, szolgáltatásukra hívták fel a figyelmedet, talán nem is gondoltál arra, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ugyanabban a percben szintén megkapta ugyanezt az SMS-t. Mégis, ha a te neved áll az üzi elején, úgy érzed: személyesen téged szólítottak meg, pedig a valóság az, hozzád hasonlóan több tízezren kitöltötték a törzsvásárlói kártya igénylésekor az űrlapot, melyen neved és mobiltelefon-számod szerepelt – innen vették az adataidat. Jobb, ha tudod: a nagyvállalat marketingigazgatója előtt nem jelent meg a te bájos arcod, amikor megnyomta az üzenet elküldése gombot légkondicionált irodájában. Joggal érezhetnéd, hogy manipulálnának. De nem. Mert a kapott infót hasznosnak tartod, az üzenetet gesztusként értékeled és máris a vásárlást tervezgeted. Téged már megnyertek az ügynek. Lehet hogy te leszel az idén az év vásárlója vagy az sms-kampány reklámarca?

Tudd: a szöveges üzenetváltás Magyarországon népszerűbb a telefonálásnál. Egy-egy közepesen nagy cég az EU-ban havi szinten kb. 40 millió marketing célú SMS-t továbbít havidíjas ügyfeleinek. A módszer alkalmassága abban rejlik, hogy ezen a révén megvalósul a személyre szabott kapcsolatteremtés a törzsvásárló ügyfelekkel és a mobilmarketing kampány a legjobb ár / érték arány mellett bonyolítható le, mi több: a küldő fél azonnali visszajelzést kap a kézbesítési arányról és arról is, követi-e az sms elolvasását a vásárló részéről valamilyen interakció.

Mindezt tudnod kell, ha te vagy a címzett. De ha esetleg te lennél az a bizonyos vállalati marketingigazgató ott a légkondis irodában a toronyház harmincadik emeletén, akkor meg inkább azzal kell foglalkoznod, hogy az SMS-kampány technikai lebonyolításával olyan céget bízzál meg, amely megfelelő hátteret és kapacitást tud biztosítani céljaid eléréséhez. A mobilmarketing szolgáltatást nyújtó cégek szakemberei 0-24 órában felügyelik az SMS küldő rendszer működését. A budapesti Arvisura Seo Marketing vállalkozás egyedi fejlesztésű szolgáltatórendszerében küldött  üzeneteket 97 %-ban megnyitják a címzettek, éppen ezért a szolgáltatást igénybe vevők biztosak lehetnek abban, a legkedvezőbb piaci áron vehetik igénybe a szolgáltatást, mi több, a cég optimalizált, ügyfélbarát honlápjáról indulva a tömeges sms-küldő kampány ingyen kipróbálható a keresőoptimalizálás havidíjas árbevételének köszönhetően.

Tömeges SMS küldés: címlistából készített adatbázis alapján szöveges üzenetek csoportos kézbesítése törzsvásárlói ügyfélkör – mint célcsoport – számára: okostelefonra és más mobileszközökre online webfelületről személyes megszólítással. SMS-kampány – mobilmarketing. Üzenet küldő kampány: személyre szabott üzenetek eljuttatása több címzetthez egyidejűleg. Csoportos SMS kézbesítése Google felhőből törzsvásárlói célcsoport számára. Mobil marketing szolgáltatás Budapest. Honlap optimalizálás keresőszempontok szerint.

Első forrás: Marketing és Seo szolgáltatások ára Budapest c. webmagazin cikke ezzel a címmel: Tömeges SMS-küldés | online keresőmarketing | laptopszerviz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük