Ha keresőoptimalizálás ügyében SEO-céget keresve talált ide, itt kap részletes tájékoztatást: Weboldal optimalizálás - SEO szolgáltatások

Ha a Szabadegyetemet kereste, ez egy archív oldal. AZ EPMSZ 2002-es alternatív és mára elavult honlapja működött ezen a címen. Bővebb tájékoztatás és átlépés az aktuális weboldalra itt:: Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem. A fontosabb infókat itt is megtalálja és lentebb belepillanthat a 20 évvel ezelőtti verzió egyes lapjaiba:

Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem (EPMSZ)

- kivonat a szervezet tájékoztatójából (2002) -

1969-ben alakult meg és 1972 óta svájci egyesületként működik, székhelye Bázel. 1996 februárjában Budapesten létrejött magyarországi testvérszervezete, az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, amelyet a Fővárosi Bíróság nyilvántartásba vett. 2000 januárjában Marosvásárhelyen megalakult az EPMSZ Erdélyi Köre.


Függetlenség

Az EPMSZ az első években a Svájci Protestáns Egyházak Szövetségének támogatását élvezte, működésében azonban kezdettől fogva mind egyházi szervezetektől, mind politikai pártoktól vagy más csoportosulástól független.

Cél

Találkozók

Évente április vagy május havában váltakozó helyen Akadémiai Napokat rendezünk. A konferencia témáját neves szakemberek előadásai, viták és kerekasztal-beszélgetések dolgozzák fel. Marad idő és alkalom barátságok kötésére és elmélyítésére is. A hét rendezvényeit ökumenikus istentisztelet, áhítatok, kulturális műsor, irodalmi est, filmbemutatók és hangverseny egészítik ki.

Katolikus és evangéliumi testvérszervezeteinkkel együtt időközönként ökumenikus konferenciákat is rendezünk. Alkalmilag hétvégi találkozóra, előadóestre vagy a budapesti Protestáns Fórummal közös rendezvényre is sor kerül.

Könyvkiadás

1977 óta rendszeresen adunk ki könyveket. A kiadói tevékenység és a könyvterjesztés előmozdítása céljából a nagymúltú Erdélyi Szépmíves Céh példájára létrehoztuk az EPMSZ Könyvbarátok Körét.

 

 

 

 

 

 

Honlapoptimalizálás - seo keresőmarketing

A jelen weboldal egyik első munkám volt, a pikk-pakk website azóta szétesett, de romjaiban még működik. Akkor még nem értettem a keresőmarketing fogásokhoz és nem tudtam azt sem, mi az a Google-szempontú honlapoptimalizálás. Aztán alaposan megtanultam, 2006-tól hébe-hóba végzem budapesti vállalkozások, marosvásárhelyi szolgáltató cégek weboldalának keresőbaráttá tételét, keresőszempok szerinti optimalizációját. A Google helyezések javításában eléggé jó vagyok, sok weblap első helyre került a Google keresőben seo-munkám nyomán.

EPMSZ - Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem - a Magyarországon kívüli, határon túli és főként nyugati magyarok szellemi műhelye. Ez egy archív honlap. De még működik és hála a honlap optimalizálás és keresőmarketing fortélyainak, elég jól fungál. Magyarság, nyugati, sajtószabadság, honlap optimalizálás, szamizdatos keresőmarketing, google, weblap, weboldal, google keresőoptimalizálás Marosvásárhely + prémium linképítés Erdélyben. A demokratikus ellenzék szerint caribi télikertekben olvasható volt az illegális sajtó a Kádár korszakban. Erről sms-kampányban számoltak be a szamizdatosok. Szabad Európa. Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem. 2002-es alternatív weboldal. A 2002-es kísérleti (és lényegében befejezetlenül maradt) EPMSZ-honlap seo szakértő készítőjének néhány aktuális oldala:

Kárpátalja Reklám - PR Honlap hirdetőmagyar
A Pánsíp szerepét átvevő UngParty Webteam profilja »» honlap-szaki keresőoptimalizálással google helyzés javítása

másik munkám ugyanebből az időből: kereső mobil marketing | tömeges sms keresőmarketing

Vissza, epmsz főlap:

keresőmarketing - google helyezés javítás - honlapoptimalizálás

Független sajtó: szamizdat.org - x - a Google által indexalt aloldalak a rendszerben: