Archív oldal. AZ EPMSZ 2002-es alternatív és mára elavult honlapja. Bővebb tájékoztatás: Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem

 

 

 

 

 

 

 

Az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem (EPMSZ)

1969-ben alakult meg és 1972 óta svájci egyesületként működik, székhelye Bázel. 1996 februárjában Budapesten létrejött magyarországi testvérszervezete, az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem Egyesület, amelyet a Fővárosi Bíróság nyilvántartásba vett. 2000 januárjában Marosvásárhelyen megalakult az EPMSZ Erdélyi Köre.


Függetlenség

Az EPMSZ az első években a Svájci Protestáns Egyházak Szövetségének támogatását élvezte, működésében azonban kezdettől fogva mind egyházi szervezetektől, mind politikai pártoktól vagy más csoportosulástól független.

Cél

  • Európa különböző országaiban élő magyar vagy magyar származású értelmiségiek között tudományos, művészeti és vallási kapcsolatok létesítése és fenntartása.
  • Egyetemes emberi és kivált a magyarságot érintő kérdések tanulmányozása, különös tekintettel a protestantizmus spirituális értékeire és az ökumenikus gondolat fejlesztésére.
  • A szabad véleménycsere előmozdítása nyitott, toleráns keresztény szellemben.
  • A magyar kultúra, a magyarság szellemi kincseinek ápolása.

Találkozók

Évente április vagy május havában váltakozó helyen Akadémiai Napokat rendezünk. A konferencia témáját neves szakemberek előadásai, viták és kerekasztal-beszélgetések dolgozzák fel. Marad idő és alkalom barátságok kötésére és elmélyítésére is. A hét rendezvényeit ökumenikus istentisztelet, áhítatok, kulturális műsor, irodalmi est, filmbemutatók és hangverseny egészítik ki.

Katolikus és evangéliumi testvérszervezeteinkkel együtt időközönként ökumenikus konferenciákat is rendezünk. Alkalmilag hétvégi találkozóra, előadóestre vagy a budapesti Protestáns Fórummal közös rendezvényre is sor kerül.

Könyvkiadás

1977 óta rendszeresen adunk ki könyveket. A kiadói tevékenység és a könyvterjesztés előmozdítása céljából a nagymúltú Erdélyi Szépmíves Céh példájára létrehoztuk az EPMSZ Könyvbarátok Körét.

 

 

 

 

 

Honlapoptimalizálás - seo keresőmarketing

A jelen weboldal egyik első munkám. Akkor még nem értettem a keresőmarketing fogásokhoz és nem tudtam azt sem, mi az a Google-szempontú honlapoptimalizálás. Aztán alaposan megtanultam, 2006-tól hébe-hóba végzem budapesti vállalkozások, szolgáltató cégek weboldalának keresőbaráttá tételét, keresőszempok szerinti optimalizációját. A Google helyezések javításában eléggé jó vagyok, sok weblap első helyre került a Google keresőben seo-munkám nyomán.

EPMSZ - Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem - a Magyarországon kívüli, határon túli és főként nyugati magyarok szellemi műhelye. Ez egy archív honlap. De még működik és hála a honlap optimalizálás és keresőmarketing fortélyainak, elég jól fungál. Magyarság, nyugati, sajtószabadság, honlap optimalizálás, szamizdatos keresőmarketing, google, weblap, weboldal, google keresőoptimalizálás + linképítés. A demokratikus ellenzék szerint caribi télikertekben olvasható volt az illegális sajtó a Kádár korszakban. Erről sms-kampányban számoltak be a szamizdatosok. Szabad Európa. Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem. 2002-es alternatív weboldal. A 2002-es kísérleti (és lényegében befejezetlenül maradt) EPMSZ-honlap seo szakértő készítőjének néhány aktuális oldala:

Kárpátalja Reklám - PR Honlap magyar
A Pánsíp szerepét átvevő UngParty Webteam profilja »» honlap-szaki keresőoptimalizálással google helyzés javítása

másik munkám ugyanebből az időből: kereső mobil marketing | tömeges sms keresőmarketing

Vissza, epmsz főlap:

keresőmarketing - google helyezés javítás - honlapoptimalizálás

Független sajtó: szamizdat.org - x - a Google által indexalt aloldalak a rendszerben: