Az EPMSZ Berlini Szalonjának idei nyári rendezvénye 2002. június 22-ikén zajlott Balla Bálint lakásán: Vendégünk Kukorelly Endre budapesti író, költő volt. Bandi közvetlen hangulatban mesélt családi hátteréről, egyetemi éveiről, arról hogy mikor és hogyan lett író. Elmondta, hogy az ő pályafutása mennyire volt eltérő a nehezen megfogalmazható átlagtól, és milyen nehéz volt és maradt ismeretlenül betörni a piacra. Szólt az író- és kiadói társadalom zárt és nehéz világáról, beszámolt a magyar irodalmi élet, közélet jelenlegi eseményeiről.

Tovább


2002. május 6-11. között az Akadémiai Napok keretében Magyarországon, a tokajhegyaljai Erdőbényén, a Honvédüdülő festői környezetben került sor az Európai Magyar Protestáns Szabadegyetem Anyanyelvünk – Nyelvében él a nemzet? témájú egyhetes konferenciája.

Tovább


2000. május, Tata (Magyarország). Nem csak ép testben? Szemelvények az egészség és a betegség fogalmának viszonylagosságáról Tatán az olimpiai edzőtáborban 2000. május 6-11-én rendezett konferencia előadásaiból.

Tovább


Vissza a főoldalra

epmsz honlap - epmsz

net seo